Ons Bedrijf

Harmsen aan en verbouw is een vertrouwd adres voor al uw aan en verbouw werkzaamheden.

Als gediplomeerd all-round metselaar heeft Wesley Harmsen ruime ervaring opgedaan in de woningbouw en in de particuliere sector. Na diverse jaren bij een bouwbedrijf te hebben gewerkt, besloot hij enige tijd geleden om zelfstandig te gaan werken. Met zijn inzicht en passie voor het vak weet hij probleemloos de wensen van de klant te vertalen naar een schitterend eindresultaat. Hierbij houdt het niet op bij enkel metselwerk; de complete bouw- of verbouwklus wordt door Harmsen aan en verbouw vakkundig aangenomen.

Ook bij ons staat de klant centraal. Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleine klus; met Harmsen aan en verbouw neemt u een vertrouwde partner in de arm. Of het nu gaat om een aanbouw, een schuur, berging of een complete garage; bij Harmsen aan en verbouw bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en helpen zo uw wensen in vervulling te laten gaan.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken