Referenties

Metselbedrijf Harmsen werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

 • Review

  29-01-16 | edwin van laarWesley Harmsen is de ideale man voor flexibel denkende klanten. Hij was een van de goedkoopsten en dacht in het offertetraject al direct mee in oplossingen. Dat meedenken en oplossend denken is de rode draad in zijn werk. Vervolgens stopt hij weinig tijd in offertes. Dat gaat grotendeels op vertrouwen en dat vertrouwen maakt hij helemaal waar. We hadden een miscommunicatie over kozijnen. Dat werd dezelfde dag nog opgelost. Als je iemand bent, die alles duidelijk tot in de puntjes wilt weten en weinig eigen ruimte geeft aan de aannemer, zou ik vooral iemand anders kiezen. Wij vertelden Wesley wat we wilden. Samen hebben we een route uitgestippeld en die soms een tijdens het bouwen een beetje aangepast. Resultaat is een prachtige aanbouw die razendsnel is gebouwd. Tot verbazing van onszelf en de rest van de straat. Verder werken ze ook zeer schoon en wordt alles goed opgeruimd. Harmsen durven we zeker bij vrienden aan te bevelen. Ouderwets vakwerk!

 

Aanbouw plaatsen 575x300x260

 • 19-01-16 | Dhr. Hulscher, HilversumWesley heeft bij mij in Laren een uitbouw van 3,5m bij 6m gerealiseerd waarbij de volledige achtergevel inclusief dragende tussenmuur verwijdert moest worden. Dit is zeer goed en vakkundig uitgevoerd. Het hele project heeft ca. 2,5 week geduurd wat ook vooraf werd aangegeven. Zeer duidelijke communicatie en geen nagekomen kosten (moest een muur worden doorgetrokken en dat werd ook wel even kosteloos gedaan). Al met al een zeer goede en betrouwbare aannemer welke ik een ieder zou aanbevelen.

Projectomschrijving

Beste, Wij zijn opzoek naar een aannemer welke bij ons de aanbouw kan plaatsen en de dragende delen kan opvangen (ook een muur welke de huiskamer in loopt, zie bijlage). Ik graaf zelf het gedeelte uit waar de aanbouw komt, koop in samenspraak een kozijn en regel ook zelf het stuken en dergelijken. Enkel dus het plaatsen van de aanbouw inclusief dak, plaatsen kozijn, isolatie, HWA aansluiten op riool, plaatsen balk inclusief dragende muur naar binnen (zie bijlage) en storten vloer.

 

 Uitbouw woonhuis en renovatie in Enschede

Geplaatst door John op 17 jan. ’16  |  4 jaar actief op Marktplaats
Na problemen met onze vorige aannemer via een kennis in aanraking gekomen met Metselbedrijf Wesley Harmsen.
En dat was een geweldige toevalstreffer!!!
Ben over de uitbouw en renovatie zéér tevreden. Komt zijn afspraken na, goede prijsverhouding en goede kwalitatieve materialen.
Hij en z’n team zijn, ongeacht het weer, keiharde werkers, flexibel, denkt oplossingsgericht met je mee, betrouwbaar, echt ouderwets kwalitatief degelijk vakwerk!
En na oplevering van de uitbouw werd alles keurig netjes opgeruimd.
Met alle vorige beoordelingen eens. Ik kan hem aan iedereen aanraden.
En binnenkort start hij weer met de volgende klus.
John van Veen/Enschede
IMG-20160117-WA0005_resized IMG-20160117-WA0006_resized

 

Bôte de Jong

Schalkhaar,

Als totse eigenaar ben ik ook dik tevreden!

In twee weken tijd is deze grote garage neergezet.
Aanpassingen in de ontwerpfase ivm gemeentelijke regelgeving waren geen probleem.
Het leverde zelfs een mooiere garage op met speelse scheve muur.

Op eigen initiatief en zonder meerprijs werd de dakrand mooi wit gemaakt, zodat de garage nog mooier bij de rest vd buurt past! Oog voor detail!!

Top

gedaan!

 

10658833_479854385519123_7656588364632170622_o

920793_479854298852465_184749888428360555_o

12304180_473245449513350_7586226045682064105_o

 

 Nieuwe zijgevel in Apeldoorn

Geplaatst door Gamerob op 27 sep. ’15  |  4 jaar actief op Marktplaats
Vakwerk geleverd op een stenen muur die een houten zij-gevel vervangt.
Ik kan iedereen Wesley aanbevelen.

 

Aanbouw plaatsen circa 6 x 9 meter

 • Review
 • 18-08-15 | Mevr. Huisman, LoenenWij hebben door Metselbedrijf Harmsen onze aanbouw van 6×9 meter laten bouwen. Je geld geef je maar 1x uit dus het is best heel erg spannend om voor het eerst een verbouwing te doen en dan ook nog zaken gaan doen met iemand die eigenlijk niet kent. We hebben meerdere offertes laten maken, met Wesley van metselbedrijf Harmsen hadden we gelijk een klik en de offerte was binnen ons budget. Na dat we hem de opdracht hadden gegeven is hij nog meerdere malen bij ons geweest om het een en ander door te spreken. Dit was voor hem geen enkele moeite. De aanbouw was binnen een kleine drie weken klaar! Er is keihard en vakkundig gewerkt door Wesley en zijn maat Bennie. De afwerking volgde uiteraard daarna en dat is ook keurig gedaan, in samenwerking met de dakdekker en de timmerman. Alles verliep op rolletjes en het eind resultaat is dan ook boven verwachting! Metselbedrijf Harmsen is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Wesley is binnen het budget gebleven, ook ondanks de latere wensen van ons. Wat wij erg prettig vonden is dat hij bij de klus blijft, hij gaat niet tussendoor met een andere klus aan het werk, hierdoor gaat het vlot. Ook als je vragen hebt via mail of via de app hij reageert direct! En niet te vergeten hij is een hele leuke, vrolijke en sympathieke jongeman die meedenkt , keihard werkt en alles over heeft voor zijn klant!

Projectomschrijving

Plaatsen aanbouw Riool verleggen voor wasmachine aansluiting fundering plaatsen complete aanbouw (o.a metselwerk, plaatsen raamwerk, schuifpui en achterdeur, en platdak) Platdak voorzien van (goedkope lichtkoepels, hoeven niet open) Binnen muur en vloer afwerking glad met stopcontacten en lichtpunten en aansluiting wasmachine. zie duidelijke bijlage met maten, rood gearceerde is aanbouw Er hoeft geen muur doorgebroken te worden

 

 

Bouw losstaande stenen garage 6,40 x 5,45 meter

 • 13-08-15 | Mevr. van der Meijs, VeenendaalVia werkspot kregen wij zes reacties van aannemers op onze opdracht. Metselbedrijf Harmsen was degene die de opdracht kreeg. Voor ons was het de eerste keer dat wij zo’n grote verbouwing lieten doen, Wesley (eigenaar Metselbedrijf Harmsen) heeft ons enorm goed geholpen bij de voorbereiding en dacht goed mee mogelijkheden, ondanks dat voor hem nog niet zeker was dat hij de opdracht ging krijgen. Over de aanbesteding van de opdracht aan Metselbedrijf Harmsen hebben we niet lang hoeven nadenken. Het bedrijf springt er niet uit qua netjes uitgewerkte offerte (dit is een onderdeel waar het bedrijf zich verder in kan ontwikkelen, een gelikte offerte met een mooie prijs zal mensen nog sneller overhalen om Metselbedrijf Harmsen te overwegen), maar de verbale communicatie is uitstekend. Vooraf hadden we een planning voor de verbouwing gemaakt. Doordat we allemaal geen rekening hadden gehouden met gebroken weken (feestdagen), is de planning uitgelopen. De communicatie vanuit Metselbedrijf Harmsen is hierover iedere keer transparant geweest. Alle veranderingen qua planning gingen in overleg en met wederzijdse toestemming. De verbouwing is soepel verlopen, geen grote tegenslagen geweest. Als er zich een ‘probleem’ voordeed dan werd deze door Wesley en zijn partner Bennie meteen professioneel opgelost. Beide heren zijn harde werkers, netjes in contact en zijn in voor een dolletje. Metselbedrijf Harmsen bestaat nog niet lang, maar met het vakmanschap is niets mis! Een leuk weetje: Wesley heeft zijn oude vakmeester (bij vorige werkgever) Bennie nu zelf in dienst genomen. Dit typeert onzes inziens de sociale en professionele grondslag van Metselbedrijf Harmsen. Vooraf hadden we een vaste prijs voor het gehele project afgesproken. Tijdens de verbouwing wilde wij zelf wat veranderingen hebben, in goed overleg kon dit binnen het budget of was dit voor eigen rekening (we wilde de garage tijdens de verbouwing graag een meter langer hebben, wij hebben de extra stenen zelf gekocht). Al met al zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat en zijn zeer content met het geleverde werk. Wij adviseren dan ook Metselbedrijf Harmsen ten harte aan voor uw grote of kleine klus!

Projectomschrijving

Graag offerte voor stenen garage gespecificeerd met of zonder spouwmuur en met of zonder carport. Garage 6,40 x 5,45 meter Carport 5,50 x 4,45 meter Hoogte en verdere afwerking in overleg.

 

 • aanbouw realiseren, dak verlengen & metselwerk

  • Review

   28-06-15Wesley en zijn deskundige ervaren mensen om hem heen hebben bij ons een prachtig resultaat neer gezet. ons volledig houten huisje is om getoverd tot een prachtig stenen (tijdperk) huis 🙂 – (zie mee gestuurde foto’s) – Soms zegt een foto van het eindresultaat voldoende. uitgevoerde werkzaamheden: Sloop houten gevel rondom huis. Sloop ‘afdakje’ wat nu aanbouw is geworden. Doortrekken plat dak aanbouw woonkamer. Doortrekken plat dat Garage (voorheen idem plastic afdakje). plaatsen fundering rondom. Plaatsen isolatie rondom. OPMETSELEN GEHELE HUIS RONDOM. plaatsen van de reeds in ons bezit zijnde openslaande deuren en in ons bezit zijnde kunststof kozijn. Terug plaatsen bestrating. aanleg Electra rondom huis voor stopcontacten en wandverlichting. euhhhhh: overig. Knap staaltje hoor… ps: het werk is in de maand April gestart. 3,5 week later was het huis opgeleverd. heden? alles nog net zo strak als bij oplevering. Oja: ook nog maximale aandacht gegeven door team Wesley aan: boei rand rondom – lastig karweitje wanneer alles schots en scheef was? #nice daarbij heeft hij ons ook nog eens op een aantal dingen fors gematst. ONVOORSTELBAAR EINDRESULTAAT!!! Wesley is ons overgekomen als een rustig, netjes opgevoede man. (voorbeeld: x mensen banjeren met schoenen aan naar de toilet, wesley was anders; deed altijd netjes zijn schoenen uit. daar hou ik van: verder denken en mee denken 🙂

  Projectomschrijving

  Voor ons is het zo ver; wij zien graag een wijziging/verbetering aan onze woning. het betreft een houten huisje waarbij we een aantal gevels willen vervangen door een stenen gevel. – bestektekening idem als bijlage mee geleverd. dit betekend qua werk: zie bijlage foto met vlak B: dit gedeelte moet plat (klein klusje) – bouwafval kan hier achter gelaten worden op dit gedeelte moet geplaatst worden kozijn met openslaande deuren en extra kozijn (reeds in ons bezit) *vlak A en B verder opmetselen (verwijderen van hout) zie bijlage foto met vlak C: moet idem opgemetseld worden met extra hierin het reeds aanwezige kunststof kozijn vlak D & E: idem opmetselen. Dak door trekken boven vlak B en C. Heeft iemand zin in een nieuwe klus waarbij kwaliteit gewaarborgd is tegen een correcte prijs? Binnenwerk: volledig kaal opleveren. plaatsen binnenvloer; nog niet van toepassing


  vrijstaande schuur lochem

  24-05-15 | antoine en yvonne klooster

  Wesley Harmsen van metselbedrijf Harmsen is een gedreven metselaar die zijn vak verstaat. Hij geeft goed advies en denkt zeker met je mee over het project. Verder is het een open en eerlijke man die niet te beroert is om nog wat extra’s te doen voor zijn klant. Wij hebben hem als zeer betrouwbaar en eerlijke werker leren kennen. Het werk wordt keurig gedaan en ziet er erg goed uit. Wat hij belooft dat doet hij ook en meer. Ook verstaat hij zijn vak prima en leverde erg mooi werk af. we zijn dan ook meer dan tevreden over zijn verrichte werkzaamheden.

   

 • 11-12-14 | Dhr. de Jong, Amsterdam

  Heeft mijn hele aanbouw gemetseld en isolatie aangebracht. Goede kerel met mooi metselwerk. Komt afspraken na en komt met goede tips, niets is teveel gevraagd. Zeker een aanrader! Binnenkort gaat hij mijn garage metselen.

  13-07-14 | Dhr. Menken, Ermelo

  Aardige, jonge maar super enthousiaste jongeman. Levert in mijn ogen goed werk af. Komt zijn afspraken na en denkt mee in de opdracht. Voor herhaling vatbaar en ik zal hem aanbevelen voor de ander.

  21-03-14 | Dhr. Houweling, Lierderholthuis

  Wesley is geen theorieman maar een echte praktijkman.  Uiteindelijk hebben we niet alleen de borstwering laten metselen, maar ook nog enkele zijmuren en beide kopgevels tot de goothoogte. Hij dacht goed mee, bleef binnen het budget  en was flexibel toen de plannen werden omgegooid. Voor een volgende klus zullen we hem zeker weer benaderen.

 • 10-03-14 | Dhr. van de Sprenge, Apeldoorn

  Alles netjes en snel voor elkaar gemaakt. Een echte vakman.

 • 01-12-13 | Dhr. van Dam, Bennekom

  Wesley Harmsen is een uitstekende vakman, die het werk snel en flexibel kan uitvoeren. Een aanrader!

  17-11-13 | bert boer

  Betrouwbare aardige jongeman, die meedenkt en klasse werk afleverd

  Beoordeling van klanten:    Markplaats

   

   

       aanbouw schuur in Enschede

  Geplaatst door edwin op 25 sep. ’14  |  11 maanden actief op Marktplaats
  wesley bedankt voor de aanbouw schuur
  net en goed werk geleverd TOP
  bedankt namens Edwin en Linda

  scheidingsmuur jaren 30 in Arnhem

  Geplaatst door Tommy op 10 sep. ’14  |  8½ jaar actief op Marktplaats
  Keurig op tijd en volgens afspraken een scheidingsmuur in jaren 30 stijl. Denkt en helpt erg mee tijdens werkzaamheden. Heeft inmiddels meerdere opdrachten in onze wijk gekregen van mensen die zeer te spreken waren. Ook zijn uurtarief kan niet scherper!

  tuinmuur in Apeldoorn

  Geplaatst door Marlies v.d.Wijngaard op 10 jan. ’14  |  5 jaar actief op Marktplaats
  Wat een goede werker, mooie muur rondom mijn tuin en het ziet er nu al (nog niet klaar ) geweldig uit, werkt snel en vakkundig. Heeft goede ideeen.
  Ik zal hem bij iedereen aanbevelen.

   

 

 

Metselen muur om schuur in empe

Geplaatst door Erik op 01 nov. ’13 | 8 jaar actief op Marktplaats

Wesley bedankt voor het metselen van de muur
Je bent een vakman,harde werker,plezierig in de omgang, en je komt afspraken na.
Als ik weer metselwerk heb, bel ik je zeker weer!
Groeten Erik D

 

buiten openhaard in Zutphen

Geplaatst door Bozeroonie op 05 okt. ’13  |  10 maanden actief op Marktplaats
Wesley heeft bij ons de afgelopen week een buitenhaard gemetseld.
Wat een mooi eindresultaat! echt vakwerk.
Een harde werker en prettig in de omgangElke dag op tijd, werkt schoon en netjes, is creatief en denkt mee,
kortom;een aanrader!

Tuinmuur van 20 meter breed in Apeldoorn

Geplaatst door Schilder op 02 okt. ’13  |  4 jaar actief op Marktplaats
Wesley Harmsen heeft ook bij ons perfect werk geleverd: een prachtige tuinmuur van 20 meter breed.We zijn erg tevreden en ook wij ontvangen alleen maar positieve reacties van familie, vrienden en buren. Vakkundig advies, harde werker met oog voor details en een prachtig eindresultaat… Een echte aanrader!

A.P. Wijkhuijs

Muur met pilaar metselen in Helmond

Geplaatst door Mark op 27 sep. ’13  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Wesley bedankt voor het metselen van onze muur. Ondanks de afstand (van 2 uur reizen, enkel reis!!) was je altijd op tijd. Je hebt kwaliteit afgeleverd.
Wij zijn erg tevreden over het werk dat je bij ons hebt gedaan.
Tussendoor hebben we nog enkele aanpassingen gegaan, ook dit was voor jou geen
probleem. Je denkt goed mee. Je bent zeker een goede vakman en een harde
werker. Veel succes verder. Mocht ik nog meer klussen hebben dan zal ik
zeker contact met jou opnemen. En ik zal je zeker aanbevelen. Groetjes uit Helmond

Opnieuw opmetselen van garage in Apeldoorn

Geplaatst door Jorien op 22 jul. ’13  |  8 jaar actief op Marktplaats
Voor het opnieuw opmetselen van onze garage hebben wij Wesley gevraagd. Gezien zijn recenties sprak hijons aan. Hij heeft keurig werk geleverd, alles volgens de opdracht, laat geen rommel achter en levert het keurig en schoon op.Een echte aanrader die zo bij ons de volgende klus mag uitvoeren.

Metselen van phoorten en muren in Well

Geplaatst door Pierre op 08 jul. ’13  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Wesley is een gemotiveerde, gedegen en flexibele vakman die een goed stuk werk levert. Afspraken worden correct nagekomen en het is een zeer harde en betrouwbare werker en zeer plezierig om mee om te gaan. Een absolute aanrader!

                                                                                        tuinmuur in Deventer

Geplaatst door G.E. op 16 jun. ’13  |  7 jaar actief op Marktplaats
Metselbedrijf Harmsen heeft een tuinmuur bij mij gemetseld. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Zeer mooi gemetseld. Goede en snelle afwerking.Veel positiefe reactiesT.Notten.

Opnieuw voegen en een muur aanrapen in Deventer

Geplaatst door elisa op 15 jun. ’13  |  7 maanden actief op Marktplaats
Goed werk geleverd met het voegen van de rollaag boven raam die slecht was. Tevens onze schuur opnieuw gevoegd.
Het resultaat is perfect wij zijn er tevreden over. Een ander klusje heeft hij uitbesteedt aan een stukadoor dat ziet er ook perfect uit.
Hij wilde zelfs de ramen nog wel even lappen maar dat heb ik zelf gedaan.
Afval afgevoerd en de boel keurig achter gelaten
Goede prijs voor uitstekende kwaliteit. Voor een nieuwe klus huur ik hem zo weer in.

Verhogen van een garage in Lochem

Geplaatst door Thomas Baur op 29 mei ’13  |  8 jaar actief op Marktplaats
Voor het verhogen van onze garage hebben we contact gezocht met Metselbedrijf Harmsen uit Olst. Wesley is de klus eerst eens komen bekijken en we hebben samen doorgesproken hoe een en ander het beste kon gebeuren. Het is zeer prettig werken met Wesley Harmsen; hij heeft verstand van zaken en denkt mee hoe dingen het beste kunnen worden aangepakt. Over zijn werk niets dan lof; wat werkt die man snel en netjes! Binnen een mum van tijd was onze garage 60cm hoger en konden we het nieuwe dak erop leggen. Ook de samenwerking met dakdekker, timmerman en andere specialisten verliep perfect. Nadien heeft Metselbedrijf Harmsen ook de stoeptegelvloer in de garage vervangen door een schitterende betonvloer. Wederom toont Wesley zich een opgewekte en harde werker. Zeer motiverend om mee samen te werken! Tenslotte heeft hij nog een schitterend muurtje gemetseld voor onze carport en het graafwerk dat ik daarvoor eigenlijk zelf zou doen, was al klaar toen ik thuis kwam. Ik kan iedereen van harte aanraden om Metselbedrijf Harmsen in de arm te nemen!

Poeren in Twello

Geplaatst door B Boer op 29 mei ’13  |  3½ jaar actief op Marktplaats
Zeer tevreden, Wesley is een bescheiden jongeman die keurig werk afleverd en zorgvuldig is!

Tuinmuur in Deventer

Geplaatst door C op 19 mei ’13  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Metselbedrijf Harmsen heeft een tuinmuur bij ons gemetseld. De heer Harmsen werkt erg netjes, degelijk, snel, erg strak metselwerk en voor een nette prijs. Daarnaast is hij erg nauwkeurig en denkt mee wat de klant wilt. Bij onze volgende tuinmuur zou ik hem direct weer inschakelen. Hij is goed in metselen maar daarnaast is hij ook erg handig in timmerwerk, schilderwerk etc.Hij is echt een aanrader!!Met vriendelijke groet,C. Bouwhuis

lood reparatie in den nul

Geplaatst door wilma op 28 nov. ’12  |  1 jaar actief op Marktplaats
hij heeft heel netjes nieuw lood gelegd op ons dak
zeer tevreden

Metselen van een ronde tuinmuur in Gorssel

Geplaatst door Dekker op 19 nov. ’12  |  1½ jaar actief op Marktplaats
Prima werk afgeleverd. Wesley is een bescheiden hardwerkende jongeman. Hij denkt mee, weet wat hij doet en levert heel goed werk af. Hij heeft voor ons een halfronde muur gemetseld in de tuin. Dit deed hij zonder gebruik te maken van een mal. Heel netjes!
Kortom, een aanrader!

tuinmuurtjes metselen in Apeldoorn

Geplaatst door Erik op 09 nov. ’12  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Ik kan het alleen maar eens zijn met alle andere beoordelingen, werkt netjes, snel, degelijk en voor een nette prijs. Zou hem zo weer vragen.gr
Erik

Garage / tuinmuur in Olst

Geplaatst door André Roelofs op 08 nov. ’12  |  7 jaar actief op Marktplaats
Zeer tevreden, vlot en strak metselwerk (garage en tuinmuur). Bij een eventuele volgende klus zou ik direct weer met hem afspreken.Komt de afspraken keurig na.

betegelen toilette in Zutphen

Geplaatst door Arwen op 08 nov. ’12  |  8 jaar actief op Marktplaats
Ook al is hij geen tegelaar, hij heeft onze toeilette heel netjes en snel betegeld. Daarnaast laat hij alles heel netjes achter. Hij heeft er oog voor en is een harde werker!Aanrader!Groet Arwen

nieuwe buitenmuur in Zutphen

Geplaatst door Ron op 20 jun. ’12  |  8 jaar actief op Marktplaats
Mijn wens was een nieuwe buitenmuur voor de schuur .
Via Marktplaats kwam ik met Wesley in contact. Hij is eerst komen kijken. Het voelde goed, dus hebben we samen de mogelijkheden doorgenomen, en goede afspraken gemaakt.
De fundering, het opmetselen van de muur en het voegen heeft hij allemaal uitstekend uitgevoerd.
 
Hoewel hij nog jong is, heeft hij al een schat aan ervaring opgedaan. Dat zie je aan alles.
Hij denkt mee, weet wat hij doet, en werkt ook nog eens erg snel , precies en netjes.
Aan zijn enthousiaste manier van werken kun je echt zien dat hij er plezier in heeft om iets moois neer te zetten.
 
Al met al ben ik meer dan tevreden, en kan niet anders zeggen dan dat hij een aanrader is !
 
Vriendelijke groeten,
Ronald.

Dorpels/rollaag metselen in Terwolde

Geplaatst door Saskia op 20 jun. ’12  |  6½ jaar actief op Marktplaats

Bescheiden en hardwerkende jongeman ,die afspraken na komt en prima werk levert .Hij ruimt de rommel achteraf ook nogeens uitstekend op!
Kortom een aanrader!Volgende klus op zijn vakterrein kan hij weer rekenen op mijn telefoontje .

Metselen+voegen buitenmuur garage in Apeldoorn

Geplaatst door Weijts op 14 jun. ’12  |  2½ jaar actief op Marktplaats
Goede en snelle werker. Komt afspraken na en levert prima werk.

metselen hoekkepervorsten op dak in Deventer

Geplaatst door sandra op 10 mei ’12  |  8 jaar actief op Marktplaats
Een goed stuk werk afgeleverd! Ik ben uiterst tevreden over de afspraken die gemaakt zijn en de enthousiaste inzet.
Ik ben erg blij dat ik hem gevonden heb om deze (lastige) klus te klaren!!

bloem bakken en wc betegelen in Deventer

Geplaatst door bernard op 01 mei ’12  |  3½ jaar actief op Marktplaats
goede jongen,komt zijn afspraken goed na en wil heel hard werken.
kwaliteid is uitstekend , je kunt goed met hem overleggen .een aanrader!!gr benno

berging uitbouwen in Apeldoorn

Geplaatst door Aart op 28 apr. ’12  |  3 jaar actief op Marktplaats
Zeer goede en hardwerkende jongeman die uw vertrouwen niet beschaamd, maar vakwerk afleverd.
Regen of ander slecht weer, hij gaat gewoon door!!
Absoluut een aanrader!!
Bij mijn volgende klus, is hij weer van de partij.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken